9 de novembre del 2012

EL CURS ESCOLAR JA HA COMENÇAT A KOUTOBA

Nueva imagen


El passat 22 d’octubre  Addim va fer arribar a Koutoba  prop de 250 kg de material per abastir els 1200 kits escolars. També vam poder envia l'equipament bàsic per a totes les aules: calculadores, mapes, compassos, bolígrafs, llibretes, regles, guixos, plastidecors, llapis, i també pissarretes pels més menuts.

Un any més, és gràcies a tots vosaltres que aconseguim que 1200 nens i nenes de Koutoba també puguin anar a l’escola i així trencar amb la barreres de l’analfabetisme, que a Mali arriba al 72% a les zones rurals.
Estem també molt contents ja que el nou alumne que per mèrits propis ha aconseguit la plaça de la beca Addim 2013, ja ha iniciat els seus estudis sanitaris a Bamako, després d’assolir una molt bona puntuació en els exàmens oficials d'accés a la universitat.
Com ja us vam comunicar, aquest any canviarem l'estil d'apadrinament i per tal de millorar el seguiment i fer-lo més accessible i més proper, s'apadrinarà a una classe concreta, malgrat que els beneficis del mateix  repercuteixin d' igual manera en tots i cadascun dels nens. L'única diferència serà que la informació que rebreu serà la d'una aula concreta. D'aquesta manera pensem que podrem fer el seguiment de l’evolució dels projectes d'una forma més continua.
El control personalitzat de cada alumne és molt més dificultós donat que treballem en una zona molt remota, on l’accés amb cotxe no és viable en determinades èpoques de l'any, i l’accés telefònic, o via mail és, a dia d’avui, encara impossible.
Esperem que us agradi i podeu gaudir com nosaltres amb les noticies del dia a dia que els més petits de Koutoba ens faran arribar. Gràcies a ells, veurem el gran valor d’una petita acció, que sense vosaltres no podríem fer realitat.





En breu rebreu noves notícies sobre la campanya de Nadal que aquest any tindrà com a objectiu abastir amb aliments als nens i nenes afectats pel conflicte del Nord del país.
Molt aviat us comunicarem les diferents formes en les que podreu col·laborar.
Recordar-vos que durant tot l’any podeu anar fent donacions de material escolar, per tal d’anar preparant-lo pel proper curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada