4 de juny del 2014

ENS HAN FET UN REGAL!!!

Tenim una BONA NOTÍCIA!!!! Estem encantats!!!

Les components del GRUP de PATCHWORK de l'ASSOCIACIÓ de VEÏNS de Riu Sud, de Santa Coloma de Gramanet, ens han fet la donació d'un cobrellit fet per elles mateixes.
Tot va començar a principi de curs, quan aquest grup de companyes, dirigides per la Mercè, van decidir fer una feina cooperativa que tingués un fi solidari. I ben aviat van posar-se a treballar.....Cadascuna d'elles ha teixit un dels cors del cobrellit i ara, entre totes els estan unint. Després toca posar-hi un bon farcit per a que el cobrellit resulti d'allò més calentet...
Entre aquest grup d'amigues es troba la Paqui, a qui molts de vosaltres coneixeu bé: l'àvia de l'Hugo i de la Bruna!!! i de seguida va pensar en Addim per a fer la donació. Ho va proposar a les companyes i vet aquí que elles van acceptar gustosament.
Ha estat la feina de tot un curs, una feina de cooperació i coordinació entre totes elles, tan a nivell de costura com d'economia, ja que està fet amb materials de molt bona qualitat, i hi han posat hores i hores de feina.

MOLTÍSSIMES gràcies a totes vosaltres, per les hores de feina, per la il·lusió que hi heu posat, per la dedicació, per la bellesa...és preciós!

A Addim hem pensat de fer un sorteig el dissabte 28 de juny, a la diada de la 6ena Trobada de famílies amb nens i nenes de Mali, a Sant Martí de Centelles...el que recaptem servirà per ajudar a finançar alguna de les beques amb les que Addim, any rere any, beneficia a els millors estudiants de les escoles de Koutoba per a que puguin accedir a estudis superiors.

GRÀCIES a TOTES i cadascuna de les components del grup de patchwork de l'Associació de Veïns de Riu Sud de Santa Coloma de Gramanet!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada