9 de juliol del 2015

Recepta de beguda de gingebre

Hola a tots! Aquí teniu una recepta africana de beguda de gingebre; energitzant, refrescant i deliciosa! 


INGREDIENTS (2L):

  • 6 llimones
  • 3 gingebres grans
  • 1/3 kg de sucre
  • 1'5L d'aigua
  • 2 o 3 fulles de menta

PASSOS A SEGUIR: 
  1. Esprémer les llimones i colar el suc.
  2. Tallar el gingebre a trossos i passar-ho per la minipimer (posar una mica d’aigua per poder-ho licuar bé).
  3. Treballar la massa amb les mans i anar-ho colant.
  4. Barrejar el suc resultant de la massa de gingebre amb el de llimona i afegir 1’5l d’aigua.
  5. Anar afegint el sucre fins a obtenir la dolçor desitjada.
  6. Un cop estigui en un recipient afegir dos o tres fulles de menta i a la nevera.


Esperem que us agradi! I en breus la recepta de Bissap, una altre beguda africana. 





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada