13 de juliol del 2010

Concert Voces x 1 fin: juntos por Mali

La xarxa "voces", formada per representants del món de la cultura, i que compta, entre les seves línies d'actuació amb un projecte de desenvolupament cultural a Mali, celebrarà el proper 16 d'octubre, a l'Hospitalet de Llobregat, un concert els beneficis del qual es destinaran a la creació d'una escola d'art per a nens a Sangarebogou, prop de Bamako.

Músics i grups com Antonio Orozco, Siniestro Total o Sidonie compartiran escenari amb actors i personalitats del món de la cultura com ara Luís Tosar, Santi Millán o Andreu Buenafuente. La barreja pot ser curiosa, si més no...

Des d'aquí pots accedir a la web de "voces" http://www.voces.org.es/, ampliar la informació i conèixer les seves activitats.

Ens veiem allà?

2 comentaris:

  1. Gràcies per la info. Serà d´alló mes interessant. Ens veiem.

    ResponElimina
  2. Pels amants de la música us deixo el link de la Vanguardia on es pot llegir l'entrevista al music Maliense Mamadou Diabaté i on es pot escoltar algun fragment de la seva música:
    http://www.lavanguardia.es/cultura/noticias/20100730/53973603785/mamadou-diabate-si-crees-en-tus-decisiones-crees-en-tu-destino-grammy-taj-mahal-peter-gabriel-salif-.html

    ResponElimina