18 de maig del 2013

El concert-sopar solidari organitzat per PIMPAMPUM; EXEMPLE DE JOVENTUT AMB VALORS!!!!

Àfrica entre tots
Com ja us havíem anunciat en un anterior post, el passat 1 de març, l'ONG  PIM PAM PUM
ubicada a Sant Cugat del Vallès, va organitzar el segon sopar-concert solidari al Casal de Mirasol, i Addim va ser l'ONG escollida per tots els socis de l'entitat per a ser la beneficiaria de tot el recaptat.
A hores d'ara us podem dir que l'esdeveniment va ser un èxit i que Addim ha rebut 1400 euros que, donada la complicada situació de crisi a la que s'ha vist sotmesa Mali després de la guerra (tal com us hem explicat en el nostre últim post), s'afegiran a la propera campanya de Nadal 2013/2014, amb l'objectiu de poder tenir una quantitat suficient per a que l'esforç d'arribar fins a les poblacions del nord de Mali (les més afectades), sigui  suficientment eficient per a aconseguir que arribi a quanta més població necessitada millor.





Volem donar les gràcies a tots i cadascun dels components de PIMPAMPUM per la gran tasca realitzada, no només amb el sopar solidari, sinó amb totes les seves activitats, sempre dirigides a la infància més desprotegida. Són un exemple de joventut solidària i amb valors dignes de ser "escampats" arreu!!!

També volem donar les gràcies a tots i totes els que vareu assistir al sopar i vareu gaudir de l'esdeveniment.




El grup de percussió Karaassà ( www.karabassa.com)

Després del sopar la vetllada va ser amenitzada pel grup de percussió karabassà, pel Magic Pablo,i per Assaltadors de Talems.









Pensant en Àfrica
  



EL POBLE DE MALI US DÓNA LES GRÀCIES, PIMPAMPUM!!!!!!!!




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada