3 de desembre del 2012

La campanya de Nadal d'ADDIM


      JA HEM ENGEGAT LA CAMPANYA DE          NADAL 2012-2013!!!
Enguany, com ja és habitual per aquestes dates, podem en marxa la nostra CAMPANYA de NADAL.
En aquesta ocasió destinarem la recaptació a la compra d'un dels aliments bàsics: l' ARRÒS, que farem arribar als nens i nenes del nord de Mali.
Aquest any la sequera ha estat força greu a la zona, i les collites no han estat bones. A més, com sabeu, s'afegeix el problema de l'ocupació del nord del país pels islamistes radicals que han implantat la llei islàmica i han condicionat migracions de gran part de la població.
L'objectiu de la  RUTA DE L'ARRÒS és fer arribar quant més arròs millor a les poblacions de Segou, Niono ( on es troba un orfenat que alguns "coneixeu" bé), i finalment, Timbuktú.

Aquesta campanya la farem conjuntament amb l'ONG Timbuktu Music Project. La novetat d'aquest any és un concert solidari en el que predominarà la música de Mali. MOLT AVIAT us donarem més informació sobre la data i el lloc!!!!

I, com altres anys, us proposem participar amb nosaltres amb el ja clàssic número de loteria de Nadal d'Addim pel dia 22 de desembre. Aquest anys juguem al número 52.771. Les butlletes són de 2.5 euros, dels quals es juguen 2 euros i es fa una aportació de 50 cèntims per a la compra i repartiment de l'arròs.
També podeu col·laborar amb la compra dels calendaris Addim del 2013. Aquest any hem dissenyat de sobretaula i també de paret, a un preu de 4 euros.
Una altra forma de participar en la campanya és enduent-vos una de les GUARDIOLES d'Addim i col·locar-les en el vostre lloc de treball, la vostra botiga, al club, al centre cívic, a l'escola, al bar on aneu a prendre cafè cada dia...

Esperem que pugueu treballar amb nosaltres amb alguna d'aquestes modalitats i així, TOTS JUNTS, aconseguir el nostre objectiu, ja que la vida actualment al nord de Mali, no és gens fàcil.
Ens podeu trucar i enviar un mail per fer-nos la comanda, i buscarem la forma de fer-vos-la arribar.
També podeu passar per la Clinica Dental Rocamora (Passeig Fabra i Puig 34, baixos, en horari de 9 a 20:30 hores de dilluns a dijous i divendres i dissabtes de 9 a 14hores).
      US ESPEREM!! MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!


         



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada