6 d’abril del 2012

Restriccions a Mali.

Bona tarda,

    Ens tornem a posar en contacte amb tu per informar-te de que des del passat dilluns la unió africana ( CEDEAO), ha iniciat les seves restriccions a Mali, fet que pot ocasionar que en les properes hores, tant a la capital com a diferents punts del país, escassegin els aliments i s'iniciïn talls de subministrament elèctric, aigua corrent i gas natural que actualment abasteixen les ciutats.
    Aquest bloqueig busca que el capità Amagou Samogo abandoni el govern, i tractar de restablir l'ordre i la constitució anterior mantenint la democràcia perduda al país.
    Front a aquesta inestabilitat les diferents ambaixades occidentals han retirat a tot ciutadà europeu que visqués al territori de Mali, inclosos tots els cooperants que vivíen a la zona, quedant nomes els treballadors de la unió europea i de les ambaixades que, de moment, no seran retirats, segons ultima  informació.

A la zona de treball d´Addim
    Els poblats de koutoba, àrea en la que treballem, segueixen sense sentir l'efecte de l'actual cop destat, així que segons últimes informacions la nostra cooperació no es veurà afectada, sempre i quan les vies d'accés a koutoba no quedin tallades, i no es dificulti la lliure circulació per Bamako.

    La inestabilitat a Bamako està sent aprofitada pels  tuaregs, que en les darreres hores han pres les ciutats de Tombuctou,
Gao i Kidal, fent-se així amb el territori d'Azawad, fet que està provocant un èxode massiu de la població del nord, uns cap a païssos fronterers, d'altres cap a Bamako, dificultant encara més la situació a la capital.



Us seguirem informant dels aconteixements.
La junta d' Addim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada